Marea Mediterana

Porniti in croaziere de vis pe Marea Mediterana !

Descriere destinatie Marea Mediterana

Porniti in croaziere de vis pe Marea Mediterana !

Acum puteti trai o experienta incantatoare, la bordul unei nave de croaziera gratie numeroaselor oferte pe care vi le punem la dispozitie!

Daca doriti sa va imbarcati inre-un port de la Marea Mediterana, este foarte simplu! Alegeti ofertele Fly & Cruise si achizitionati un pachet turistic avantajos, care include atat bilete de avion dus – intors, cat si croaziera pe mare!

Chiar daca aceste oferte nu sunt disponibile in momentul dorit de dumneavoastra, noi va garantam cele mai avantajoase tarife la bilete de avion in momentul rezervarii. Astfel, portul de imbarcare va fi mai aproape ca niciodata !

Sau, daca doriti sa va imbarcati „aproape de casa” va oferim croaziera cu imbarcare din / debarcarea in portul Constanta ! Dupa un scurt periplu pe Marea Neagra, veti intra in Marea Mediterana si veti descoperi in fiecare zi o noua destinatie celebra din Italia, Spania, Franta, Portugalia, Grecia sau Croatia !

Cu noi puteti sa va imbarcati intr-o croaziera in orice moment al anului, fie ca este vorba de sezonul estival, toamna, pe durata Craciunului sau a Revelionului!