Despre noi

Despre SMARTFLY TOUR

Despre noi SMARTFLY TOUR – PREZENTARE GENERALA

Agentia noastra este o agentie cu experienta pe piata serviciilor turistice fiind recunoscuta prin calitatea si promptitudinea transmiterii ofertelor, datorita echipei entuziaste, experimentate si bine pregatite profesional ce o incadreaza.

Despre noi – clientii nostri, in mare parte fideli, individuali sau corporatii au descoperit chiar de la inceputul colaborarii cu “Smart Fly Tour” ca serviciile noastre depasesc cu mult stadiul de simple operatiuni turistice pentru ca depunem mult interes si oferim trei avantaje concurentiale:

  • Timp – principiul nostru este sa transmitem pe loc oferta de pret pentru biletele de avion, in cazul cererilor facute intre orele  08:00- 20:00, iar pentru orice cerere de natura turistica, in maximum 12/24 ore;
  • Calitate – ne-am aliniat la tendinta globala spre managementul integrat si tehnologia informatiei, agentia fiind afiliata la cele mai importante organizatii interne si internationale de profil;
  • Financiar – capacitate de negociere.

Agentia desfasoara urmatoarele domenii principale de activitate:

TICKETING

Agentia noastra ofera solutii complete turistilor prin planificarea calatoriilor, efectuarea rezervarilor si emiterea biletelor de avion la orice companie aeriana. Cererile pentru rezervarea biletelor de avion pot fi facute prin telefon, online sau prin email. Va asiguram de promptitudinea raspunsurilor.  Rezervarile sunt intotdeauna gratuite si va ajuta pe dumneavoastra sa obtineti cele mai bune tarife, rute si conditii de zbor.
Sistemele de rezervari performante folosite de catre agentia noastra permit oferirea unor servicii rapide, eficiente si de incredere.

TURISM INTERN 

Prin sistemele noastre de rezervari departamentul Turism Intern gestioneaza un numar impresionant de contracte cu hoteluri din toate orasele tarii. Tarifele si serviciile oferite ofera cel mai bun raport calitate pret pentru tot sezonul estival al anului in curs.

TURISM EXTERN

Departamentul Turism Extern acopera toate cererilor pentru vacante individualizate, turism de afaceri sau vacante speciale. Pachetele turistice incluzand transportul cu avionul pe curse regulate sau curse charter precum si  excursiile  individuale sunt prezentate de catre agentii de turism specializati pe produsele pietelor externe – respectiv Bulgaria, Grecia, Turcia, Croatia, Spania, Austria, Italia, Franta – turistilor din Romania care le solicita.
De asemenea la cererea turistilor putem oferi pachete turistice pentru destinatii exotice: China, Jamaica, Thailanda, Bali, Maldive, etc.

RENT A CAR

Agentia noastra va poate inchiria un autoturism, cu sau fara sofer, oriunde in tara si strainatate la cele mai mici tarife.

BUSINESS EVENTS CONCEPT

Departamentul Evenimente asigura organizarea profesionala de conferinte, expozitii, congrese, sesiuni de training, team building, seminarii si intalniri de afaceri. Prin personal calificat si specializat oferim toate serviciile de calitate necesare pentru organizarea profesionista a evenimentului. In functie de  caracteristici si anvergura, pornind de la planificarea acestuia pana la gestionarea si realizarea sa  integrala.

Despre noi putem spune ca facem un punct de onoare din a va oferi cele mai bune conditii indiferent de serviciul ales deoarece pentru noi calitatea serviciilor este prioritara.