Tabara

OFERTE TABERE COPII 2017

Daruiti copilului dumneavoastra un curs de limbi straine, o experienta internationala si multi prieteni !

In fiecare an, sute de copii din lumea intreaga participa la o tabara de limbi straine in strainatate, pentru a se bucura de experiente noi intr-un cadru multicultural si pentru a-si imbogati cunostintele lingvistice. Cat despre prieteniile cu tineri din toate colturile lumii, acestea se vor lega intr-un mod firesc, invariabil. Copiii pot calatori individual sau intr-un grup organizat.

Tabara de limba engleza la Bradfield College (8 – 14 ani) (detalii in documentul anexat)

Perioada de desfasurare: 4 – 18 iulie

Bradfield College se bucura de o reputatie solida, plasandu-se in topul scolilor independente din Marea Britanie. Scoala este in apropiere de Reading si la 40 minute vest de Londra, in atmosfera rurala fermecatoare a comitatului Berkshire. Aceasta impresioneaza prin natura superba care o inconjoara, precum si prin conditiile excelente de studiu si sport. Baza scolara se intinde pe o suprafata de 200 acri.

Tabara de limba engleza in Londra (11 – 17 ani) (detalii in documentul anexat)

Perioada de desfasurare: 16 – 30 iulie

Cursul se desfasoara in campusul Docklands, parte din University of East London, aflata intr-o zona moderna a Londrei, care a cunoscut o dezvoltare spectaculoasa in ultimii ani. In apropiere, se afla cladiri renumite, cum ar fi: ”Millenium Dome”, Canary Wharf sau Parcul Olimpic. Din campus se deschide o priveliste superba asupra raului Tamisa. Cursurile se desfasoara in sali de clasa moderne, dotate cu aparatura de ultima generatie.

Tabara de limba engleza in Boca Raton, Florida (13 – 18 ani) (detalii in documentul anexat)

Perioada de desfasurare: 26 iulie – 9 august

Centrul de limbi straine din Boca Raton foloseste baza universitatii Lynn, renumita pentru frumusetea si siguranta campusului. Parcul acestuia se intinde pe o suprafata de 50 hectare si impresioneaza atat prin spatiile verzi bine intretinute, cat si prin cele sapte lacuri cu apa dulce. Campusul este amplasat la numai 1,6 km de coasta Atlanticului, in apropierea plajelor Miami, Fort Lauderdale, Palm Beach si Orlando, dar si de parcul natural Everglades, unde pot fi admirate o serie de specii subtropicale. Distanta pana in centrul Boca Raton este de 10 minute cu autobuzul.

Tabara de limba engleza in Algarve, Portugalia (12 – 18 ani) (detalii in documentul anexat)

Perioada de desfasurare: 4 – 18 iulie

Scoala se afla in Lagoa, un oras mic cu o populatie de aproximativ 6000 de locuitori, situat in partea de sud a tarii, ce apartine de districtul Faro, centrul administrativ al provinciei Algarve.  Aeroportul international Faro se afla la o distanta de aproximativ 40 de minute, iar cel din Lisabona – la putin peste 2 ore.

A fost fondata in anul 1972 de catre localnici, in frunte cu sotii Paul si Eva Schelfhout. Scopul lor principal a fost acela de a oferi copiilor din regiune sansa la o educatie de calitate. Cu trecerea timpului, proiectul lor ia avant, iar scoala castiga recunoastere internationala si o reputatie excelenta. Vacantele de limbi straine si mai ales programele academice variate sunt motivul pentru care in momentul de fata aici studiaza elevi din 30 de tari.

Tabara de limba germana in Bad Schussenried (10 – 17 ani) (detalii in documentul anexat)

Perioada de desfasurare: 20 august – 2 septembrie

Oraselul Bad Schussenried este o statiune spa renumita. Centrul de limbi straine este situat intr-un complex modern cu capacitatea de peste 300 de cursanti, fiind cel mai mare centru de limbi straine din Germania, deschis pe durata intregului an. Centrul dispune de sala de sport, perete de catarat, sauna si multe alte facilitati interioare si exterioare pentru activitati artistice, sportive si distractive.

Calatoria intr-un grup se va desfasura astfel:
Grupul de copii este acompaniat pe tot parcursul taberei de un insotitor din Romania care se asigura de buna desfasurare a lucrurilor. Insotitorul locuieste in acelasi campus cu grupul si se bucura impreuna cu acesta de activitatile si de excursiile organizate incluse in programul taberei.

Prezenta insotitorului pe toata durata calatoriei si a taberei le va da copiilor sentimentul de siguranta si va asigura linistea parintilor. La aeroport, insotitorul de grup va avea grija ca toti copiii sa isi recupereze bagajele si se va ocupa de intalnirea cu personalul scolii venit sa ii intampine si sa ii conduca la campusul unde se desfasoara tabara.

Programul din cadrul taberelor este unul foarte variat, menit sa creeze cadrele potrivite pentru experiente unice, in care copiii vor invata lucruri noi si isi vor descoperi pasiuni si abilitati nebanuite pana atunci. Activitatile sportive, creative si recreative vor fi completate de excursii, timp in care vor avea compania unui adult. Calatorind cu un grup, cursantii au posibilitatea sa aleaga si excursii optionale, in afara celor incluse deja in programul taberei, insotitorul avand dreptul sa iasa din campus impreuna cu grupul de copii.

O tabara de grup este optiunea cea mai economica in materie de tabere desfasurate in strainatate, participantii beneficiind de tarife speciale.

Grupele de studiu se formeaza in functie de varsta si de nivelul de cunostinte al cursantilor. Iar pentru ca limba de studiu sa fie intens folosita si la nivel conversational, grupele de studiu vor fi compuse intotdeauna din copii de nationalitati diferite.

La taberele de vara participa copii din intreaga lume iar calatoria intr-o tabara de grup formata din copii romani nu limiteaza socializarea si prieteniile legate cu participantii din afara grupului. Orele de curs si activitatile din timpul dupa-amiezii sunt frecventate de toti copiii din tabara, in acest fel, participantii pot exersa limba straina studiata in timp ce se distreaza pe durata celor doua saptamani de tabara.