Vacanta

Destinatii de vacanta

Sejur vacanta sezon 2017 – 2018

Destinatiile de vacanta pe care agentia noastra vi le propune in acest sezon sunt:

GRECIA – tara ce se afla amplasata strategic la intersectia dintre Europa, Asia de Vest si Africa. Se invecineaza la nord-vest cu Albania, la nord cu Republica Macedonia si cu Bulgaria, si la nord-est cu Turcia. Tara este formata din noua regiuni istorico-geografice: Macedonia, Grecia Centrala, Pelopones, Tesalia, Epir, Insulele din Marea Egee (inclusiv Dodecanezele si Cicladele), Tracia de Vest, Creta si Insulele din Marea Ionica. Marea Egee se afla la est de partea continentala, Marea Ionica se afla la vest, iar Marea Mediterana la sud. Grecia are cea mai lunga coasta din bazinul Mediteranei si a 11-a ca lungime din lume, cu 13.676 km lungime. Detine de asemenea si un mare numar de insule (aproximativ 1.400, dintre care 227 sunt locuite). 80% din teritoriul acestei tari este acoperit de munti. Muntele Olimp are cota cea mai inalta – 2917m (sursa Wikipedia)

PORTUGALIA – tara situata in extrema sud-vestica a Europei, din Peninsula Iberica, invecinandu-se cu Oceanul Atlantic la vest si la sud, si cu Spania la nord si la est. Teritoriul portughez include doua grupuri de insule ale Atlanticului: Insulele Azore si Madeira. Acestea sunt regiuni autonome ale Portugaliei. Tara si-a capatat numele de la orasul Porto, al doilea ca marime din tara, al carui nume latin era Portus Cale. (sursa Wikipedia)

IORDANIA – tara araba din Orientul Apropiat care se invecineaza cu Siria in nord, cu Irak in nord-est, cu Arabia Saudita la est si la sud si cu Israel si Autoritatea Nationala Palestiniana la vest. Impreuna cu Israelul imparte coasta Marii Moarte si pe cea a Golfului Akaba (Eilat) al Marii Rosii. Micul port Akaba este singura sa iesire la mare. Principala religie este islamul de rit sunit. Limba oficiala este araba. (sursa Wikipedia)